Blog over camera’s en lenzen

Sallieblog is een blog over camera’s en lenzen. Gemaakt voor video- en fotografen.

Op Sallieblog (*) lees je persoonlijke artikelen over camera’s, lenzen, audio, belichting en andere noodzakelijke accessoires voor professionele videoproducties en fotografie.

Sallieblog is een initiatief van journalist Henk-Jan Winkeldermaat (Punkmedia) in nauwe samenwerking met Salliestore, het nieuwe retail avontuur van Niels Lubbers.

Niels Lubbers, Salliestore & CVP.com

Niels Lubbers is een bekende naam in de camerawereld en retailbranche. In 2007 startte hij de succesvolle speciaalzaak Cameratools, voor fotografie en video in Apeldoorn. In 2019 verkocht hij deze on- en offline winkel aan CameraNU.

Met Salliestore richt Niels zich net als Sallieblog op de professionele video- en fotograaf. Alleen nu niet met camera’s, lenzen, licht en geluid, maar met een kledinglijn. Van lekker zittende en nette poloshirts tot gave armbanden.

Niels is nu als consultant fulltime aan de slag is gegaan bij CVP.com, waar hij zich richt op de professionele markt van fotografie, video en broadcasting.

Niels is met Henk-Jan (12 jaar trouwe klant van Cameratools) in zee gegaan om een blog te starten voor professionele beeldmakers – de doelgroep van Salliestore: Sallieblog.nl

Henk-Jan Winkeldermaat, journalist, filmer, fotograaf
Henk-Jan Winkeldermaat, journalist.

Beheerder en sallieblog’s hoofdblogger Henk-Jan Winkeldermaat is journalistiek geschoold aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg, was 10 jaar schrijvend journalist bij De Gelderlander en Elsevier en is als zelfstandig professional sinds 2008 actief voor als journalist, filmer en fotograaf. Met Punkmedia als eenmanszaak.

(*) De merknaam Sallie 1878 is gekozen als eerbetoon aan de eerste moving picture die werd opgenomen op 19 juni 1878 met als titel Sallie Gardner at a Gallop. Deze drie seconden film werd gemaakt door 24 foto’s in 1 seconde achter elkaar te nemen van het paard Sallie in gallop.

Sallieblog | Henk-Jan Winkeldermaat
Holmersweg 34 7241 ME Lochem 06 3456 3684 info@punkmedia.nl

Privacyverklaring >>

Scroll naar boven