Blog over beeldmakers

Sallieblog is een blog over beeldmakers. Gemaakt voor en door video- en fotografen.

Op Sallieblog (*) lees je eigen verhalen van professionals over hun mooie vak, hun eigen werkwijze en hun werkpaarden. Ja, ook over hun camera’s, lenzen, audio, belichting en andere noodzakelijke accessoires.

Henk-Jan Winkeldermaat, journalist, filmer, fotograaf
Henk-Jan Winkeldermaat, filmer en fotograaf

Sallieblog is een initiatief van journalist, fotograaf en filmer Henk-Jan Winkeldermaat (Punkmedia) en heeft een nauwe samenwerking met Salliestore, het nieuwe retail avontuur van Niels Lubbers.

Niels Lubbers is een bekende naam in de camerawereld en retailbranche. In 2007 startte hij de succesvolle speciaalzaak Cameratools, voor fotografie en video in Apeldoorn. In 2019 verkocht hij deze on- en offline winkel aan Cameranu.

Met Salliestore richt Niels zich net als Sallieblog op de professionele video- en fotograaf. Alleen nu niet met camera’s, lenzen, licht en geluid, maar met een kledinglijn. Van lekker zittende en nette poloshirts tot gave armbanden.

Niels is nu als consultant fulltime aan de slag is gegaan bij Colorwood, waar hij zich gaat richten op de professionele markt van fotografie, video en broadcasting.

Niels is met Henk-Jan (12 jaar trouwe klant van Cameratools) in zee gegaan om een blog te starten voor en over professionele beeldmakers – de doelgroep van Salliestore. Deze Sallieblog wordt uitgebouwd tot een online community van, voor en door beeldmakers.

Beheerder en sallieblog’s hoofdblogger Henk-Jan Winkeldermaat is journalistiek geschoold aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg, was 10 jaar schrijvend journalist bij De Gelderlander en Reed Elsevier en is als zelfstandig professional in 2008 voor zichzelf begonnen als fotograaf en filmer. Met Punkmedia als eenmanszaak.

(*) De merknaam Sallie 1878 is gekozen als eerbetoon aan de eerste moving picture die werd opgenomen op 19 juni 1878 met als titel Sallie Gardner a at Gallop. Deze drie seconden film werd gemaakt door 24 foto’s met 24 camera’s in 1 seconden achter elkaar te nemen van het paard Sallie in gallop.

Punkmedia | Sallieblog
Henk-Jan Winkeldermaat
Tramstraat 22
7241 CJ Lochem
06 3456 3684
info@punkmedia.nl

Privacyverklaring >>

Scroll naar top