Blog over beeldmakers

Sallieblog is een blog over beeldmakers. Gemaakt voor en door video- en fotografen.

Op Sallieblog (*) lees je eigen verhalen van professionals over hun mooie vak, hun eigen werkwijze en hun werkpaarden. Ja, ook over hun camera’s, lenzen, audio, belichting en andere noodzakelijke accessoires.

Sallieblog is een initiatief van journalist Henk-Jan Winkeldermaat (Punkmedia) en heeft een nauwe samenwerking met Salliestore, het nieuwe retail avontuur van Niels Lubbers.

Niels Lubbers, Salliestore & Colorwood

Niels Lubbers is een bekende naam in de camerawereld en retailbranche. In 2007 startte hij de succesvolle speciaalzaak Cameratools, voor fotografie en video in Apeldoorn. In 2019 verkocht hij deze on- en offline winkel aan Cameranu.

Met Salliestore richt Niels zich net als Sallieblog op de professionele video- en fotograaf. Alleen nu niet met camera’s, lenzen, licht en geluid, maar met een kledinglijn. Van lekker zittende en nette poloshirts tot gave armbanden.

Niels is nu als consultant fulltime aan de slag is gegaan bij Colorwood, waar hij zich gaat richten op de professionele markt van fotografie, video en broadcasting.

Niels is met Henk-Jan (12 jaar trouwe klant van Cameratools) in zee gegaan om een blog te starten voor en over professionele beeldmakers – de doelgroep van Salliestore. Deze Sallieblog wordt uitgebouwd tot een online community van, voor en door beeldmakers.

Henk-Jan Winkeldermaat, journalist, filmer, fotograaf
Henk-Jan Winkeldermaat, journalist.

Beheerder en sallieblog’s hoofdblogger Henk-Jan Winkeldermaat is journalistiek geschoold aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg, was 10 jaar schrijvend journalist bij De Gelderlander en Elsevier en is als zelfstandig professional in 2008 voor zichzelf begonnen als journalist, filmer en fotograaf. Met Punkmedia als eenmanszaak.

(*) De merknaam Sallie 1878 is gekozen als eerbetoon aan de eerste moving picture die werd opgenomen op 19 juni 1878 met als titel Sallie Gardner at a Gallop. Deze drie seconden film werd gemaakt door 24 foto’s in 1 seconde achter elkaar te nemen van het paard Sallie in gallop.

Punkmedia | Sallieblog | Henk-Jan Winkeldermaat
Tramstraat 22, 7241 CJ Lochem. 06 3456 3684, info@punkmedia.nl

Privacyverklaring >>

Scroll naar top